En Pablo el vaig coneixer ja fa més de 5 anys en un dels seus tallers en la mítica botiga de la Laura, Nido de Abeja. Des del primer moment que el coneixes et treure un somriure gairebé permanent… Porta la llum als ulls, a les seves mans i sobretot al cor, i això és nota amb tot el que fa. El taller va ser una meravella però a més, com que és d’aquell tipus de persones que prioritza la vida i  les coses importants, això també t’ho emportes desprès del taller.
Temps després va arribar un segon taller i poc a poc vam anar dibuixant les nostres connexions fora dels seus tallers… “que si et torno material”, “que si pregunto com ho faria millor amb això…” Sense adonar-nos-en va arribar l’any del seu llibre, Alma Animal. I en una de les nostres trobades jo li vaig oferir “ajuda” dins del inmens univers animal que estava construint per Mosquito, i de la manera més bonica i natural va acabar sent una obra a 4 mans, gairebé.
Des de llavors que existeix Feelink Salvaje, el nostre tandem professional en el seu estudi al Born  La Selva . En cap dels projectes que fem deixem mai de somriure i ens recordem sempre que bonic és jugar plegats!

Foto de Lydia Cazorla

Alma Animal