Client Mosquito Books Barcelona // Projecte Zoología Ilustrada, 2019

El passat 2019 va ser intens i entre moltes coses, es va aconseguir fer el  meravellós llibre a tres bandes: Zoología Ilustrada. @mosquitobooks  editant-lo,  @m_carmen_s als textos  i jo, creant tot l’univers gràfic  i dissenyant-lo. 

Van Berkley, era un holandés apasionat pel món animal i va crear tot aquest meravellós material a base de les il·lustracions que feia en els seus passejos i  investigacions. La Carmen Soria  ha posat totes les dades que fan súper interessant aquest llibre i jo m’ho he passat pipa creant-lo des de 0, revisant una por una les milers de làmines, conceptualitzant el llibre i dissenyant tot el grafisme a mà. 

El podreu trobar en 3 idiomes (català, castellà i francès) i és una colecció increïble que es va fer ja fa més de 300 anyos i que gestiona el Museo Nacional de Ciencias Naturales de Madrid.  A més de tot el llibre que és apasionant, teniu 10 làmines impressionants, úniques i que es poden  extreure del llibre per poder-les gaudir allà on volgueu a mode de quadre!